صورتجلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق حمایت وکلای دادگستری مورخ ٢٥/٠٨/١٣٩٦

بنام خدا ـ جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق حمایت وکلای دادگستری از ساعت ٩ بامداد روز پنج شنبه مورخ ٢٥/٠٨/١٣٩٦ به استناد مواد ٨،٧،٦،٥ اساسنامه با حضور کلیه اعضاء مجمع صندوق به ریاست جناب آقای دکتر حسین آبادی ریاست کانون وکلای مرکز و رئیس جلسه مجمع عمومی تشکیل و آقایان مهدی عامری و سیدابوالفضل شهاب رضوی به عنوان ناظر و آقای سیدمسعود حسینی بعنوان منشی جلسه انتخاب و جلسه رسمیت یافت .

جلسه با مقدمه آقای دکتر حسین آبادی آغاز و با توجه به وقوع سانحه دلخراش زلزله کرمانشاه آقای سپهری گزارشی از وضعیت استان کرمانشاه بعد از وقوع زلزله و نحوه ارسال کمک توسط کانونها ارائه دارند. سپس آقای سنجر فخری رئیس محترم هیأت مدیره صندوق ضمن عرض تسلیت به مناسبت زلزله کرمانشاه از کانونهای سراسر کشور بابت ارسال کمکهای نقدی و غیرنقدی تشکر کردند و نسبت به ارائه گزارش سه ماهه صندوق اقدام نمودند.

بعد از آغاز به کار هیأت رئیسه جدید از تیر ماه سال جاری هیأت رئیسه نسبت به بررسی قراردادهای مالی با بانک ها و همچنین ساختار مالی و اداری صندوق بررسی و اقدام نمود و امور مربوط به نسبت صندوق صاحبان امضاء صندوق پیگیری و در روزنامه رسمی هم درج شد. عملکرد مالیاتی صندوق بررسی و هم اکنون مالیات صندوق در شورای عالی مالیاتی تحت رسیدگی است و ضمناً طی درخواست تقاضای صدور دستور موقت هم شده است. در مورد مالیات عملکرد ٩٣ هم در هیأت حل اختلاف بدوی قرار کارشناس صادر شده و دفاعیات لازم مبنی بر فعالیت لازم مبنی بر معافیت صندوق از مالیات عملکرد صورت گرفته است.

درخصوص سرمایه گذاری در اوراق مشارکت دولتی بررسی شده و با توجه به محدودیت سقف سود بانک تا ١٥ درصد، ٣ فقره اوراق مشارکت اخزا ( ٦٢٦/٢٣١ فقره با ارزش اسمی یک میلیون ريال ) توسط صندوق خریداری شد که صندوق دو فقره را پایین تر ارزش اسمی هر ورقه ٧٤٠.٠٠٠ ريال خریداری نمود که دو فقره مذکور حدود ٢٧% سود مؤثر خواهد داد و فقره سوم حدود ٢٤% سود خواهد داد. طبق روال معمول سپرده گذاری دربانک ملی شعبه خشایار صورت گرفته و از ١١/٠٦/١٣٩٦ نرخ سپرده به ١٥% تقلیل یافته است. ضمن اینکه با سایر بانکها هم مذاکره شده است.

*درخصوص خدمات مستمری ٢٤ فقره طی مدت سه ماهه بازنشسته شده که مستمری آنان برقرار شده است . وب سایت جدید صندوق در این مدت طراحی و چه از لحاظ شکل و چه محتوا وب سایت صندوق حمایت دچار تغییرات اساسی شده و اطلاعات مفیدی در اختیار مراجعین گذاشته است من جمله جستجوی وکلای تمام کانونها .

*اقدامات مؤثری جهت وصول یک دوم سهم صندوق از مالیات وکلا صورت گرفته و با دادگستری های سراسر کشور در این خصوص مکاتبه شده تا سهم یک دوم به حساب صندوق واریز شود و پیگیری لازم با مذاکره و مکاتبه در حال انجام است.

*بررسی اجمالی ساختار اداری صندوق از لحاظ استخدامی شرح وظایف و چارت سازمانی صورت گرفته و چارت سازمانی با همفکری متخصصین اداری درخصوص ایجاد پست های جدید برای ارتقاء کارمندان صورت گرفته و در دست اقدام است.

*پیرو زحمات هیأت مدیره سابق درخصوص قرارداد بیمه تکمیلی درمان در مرداد ماه برای تعداد جدیدی از همکاران که در لیست قرارداد سابق نبودند قرارداد جدیدی تنظیم و با یکی از شرکت های بیمه بازرگانی اجرائی شد و در آذر ماه نیز هنگام تمدید قرارداد فراخوان جدید صادر خواهد شد .

*درخصوص خرید ملک برای صندوق دو سه مورد ملک بررسی شد که اگر مجوز خرید املاک مذکور توسط مجمع محترم صادر شود می تواند عواید خوبی برای صندوق به بار آورد.

*در اطراف ساختمان دوربین مداربسته نصب گردید و در عوض نگهبان شب دیگر در صندوق وجود ندارد و مسئولین مربوط از طریق موبایل به تصاویر دوربین ها دسترسی دارند.

*بنا بر تصمیم متخذه غذای روزانه کارکنان صندوق حذف و در عوض ساعات کاری کارکنان از ساعت ٤ به ساعت ٣ تقلیل یافت و روزانه مبلغ چهار میلیون ريال به هزینه خرید غذا صرفه جویی شد .

*برای کانون محترم اراک ( استان مرکزی ) مقرر شد ساختمان فعلی کانون با نرخ روز خریداری شود تا کانون اراک با منع فروش ساختمان فعلی، ساختمان جدید را احداث نماید و ضمناً اجرت المثل ایام توسط کانون اراک به صندوق پرداخت شود. همچنین درخصوص بدهی کانون ایلام نیز درخواست مشابهی واصل شده که در دست بررسی است.

*درخصوص بدهی کانونها بابت سهم ٤درصد علیرغم پرداخت برخی از کانونها طی ٤ ماهه تصدی هیأت مدیره جدید ولی بسیاری از کانونها بدهی عمده بابت ٤% به صندوق دارند که هم اکنون قریب به ٣٥ میلیارد تومان است که سود حاصل از سرمایه گذاری این رقم بالغ بر ٨ میلیارد تومان بوده که عملاً فرصت از دست رفته محسوب می شود.

*درخصوص جذب مدیر فنی در هیأت مدیره صندوق بحث شده که نهایتاً نیاز به جذب دیده نشد. لکن مقرر شد یک نفر به عنوان مشاور فنی استخدام شود.

*در طی مدت ٣ ماه طی جلساتی از نظرات برخی از همکاران جهت تدوین مقررات مربوط به صندوق استفاده شد که انشالله من بعد با تغییر شکل مجدداً جلسات مذکور برگزار خواهد شد.

*درخصوص مشکلات بازنشستگان نیز جلساتی برگزار شده تا انشالله با همفکری مشکلات این عزیزان نیز حل شود.

پس از پایان گزارش جناب آقای فخری خانم حیدری نماینده کانون اصفهان درخصوص بیمه تکمیلی اظهارنظر داشتند مبنی بر اینکه اگر امکان اخذ حق بیمه در قالب فیش های صندوق حمایت برای پوشش درمانی وجود داشته باشد قدم بسیار مؤثری است و ضمن اینکه قرارداد درمان تکمیلی هم با شرکت معتبری منعقد گردد که آقای فخری عنوان داشتند در صورت عدم وجود مانع قانونی بررسی لازم جهت اخذ حق بیمه در قالب فیش های صندوق صورت خواهد گرفت .

سپس آقای سپهری از کانون محترم کرمانشاه درخصوص مبلغ خریداری شده اوراق مشارکت سئوال داشتند که آقای فخری فرمودند ٢٣ میلیارد تومان اوراق به قیمت ١٨ میلیارد و ٤٠٠ میلیون تومان خریداری شده است.

آقای سیدمسعود حسینی نماینده کانون قزوین درخصوص بیمه تکمیلی توضیحاتی را ارائه دادند در پاسخ به سئوال جناب آقای سپهری .

آقای رضازاده نماینده محترم کانون البرز تقاضای درج گزارش هیأت مدیره جدید در وب سایت کانون را داشتند و همچنین تقاضای اخذ حق بیمه درمان تکمیلی به صورت اجباری در قالب فیشهای صندوق حمایت را داشتند.

آقای پورنظمی از کانون مازندران سئوال داشتند درخصوص تغییرات اساسنامه صندوق.

آقای ناصر اصغری از کانون محترم گیلان درخصوص عدم توانایی کانونها برای پرداخت سهم ٤% اظهارنظر داشتند.

آقای باقری نماینده دولت درخصوص مشکلات مربوط به تصویب اساسنامه جدید به علت عدم انطباق با قوانین بالادستی پاسخ آقای پورنظمی نماینده محترم کانون مازندران را دادند.

جلسه در ساعت ١٠:٤٥ وارد دستور شد.

١-دستور اول : خرید املاک برای صندوق در تهران : درخواست هیأت مدیره برای سرمایه گذاری حدود دویست میلیارد تومان در بازار ملک تهران است و از مجمع تقاضای صدور مجوز برای خرید را دارد.

آقای عزیزی از کانون خوزستان عنوان داشتند هیأت مدیره نباید اختیار تام و کلی برای خرید ملک داشته باشد بلکه به صورت موردی و با ارائه طرح توجیهی به مجمع مجوز لازم را اخذ نماید.

آقای خدایی از کانون محترم اردبیل : مجمع نباید به صورت کلی تا سقف رقم در نظر صندوق مجوز خرید بدهد و ضمن ایتکه در وضعیت امروز اقتصاد و مشکل معشیت وکلای جوان خرید ملک باید در اولویت های بعدی باشد.

آقای باقری نماینده دولت، قطع نظر از ممنوعیت ماده ١٧ درخصوص سرمایه گذاری ضرورت دارد و براساس ضوابط مرسوم یا آئین نامه های مالی و معاملاتی یک کارگروه سرمایه گذاری تشکیل شده و براساس گزارش کارگروه مذکور اقدام شود.

آقای حبیب نژاد عضو هیأت مدیره صندوق : علیرغم توصیه آکچوئری مبنی بر ارتقاء ١٢% مأخذ حق بیمه به ٥/١٩% درصد هنوز این امر محقق نشده است. از طرفی با توجه به موجودی ٧٥٠ میلیارد تومان صندوق و لحاظ این مهم که تقریباً ١٢% از سود مأخوذه به علت کاهش سود بانکی تقلیل یافته است عملاً صندوق در دریافت سود دچار تقصان قابل توجهی شده است. بنابراین وقتی میشد حدود ١٠ درصد بیشتر از بانکها از محل خرید اوراق اخزا سود دریافت کرد چرا صندوق این کار را نکند؟

 با توجه به قصد ورود صندوق به بازار ملک تمامی کانونها می توانند اگر ملک در استان متبوع خودشان دارای رونق بوده و مورد مناسبی سراغ دارند جهت خرید به صندوق معرفی نمایند.

آقای کیانی کانون چهارمحال و بختیاری : ضمن موافقت با اصل سرمایه گذاری با اعطاء مجوز کلی برای خرید دویست میلیارد تومان مخالف بوده و جهت خرید باید به صورت موردی با مشخص شدن حدود و ..... اقدام شود.

خانم حیدری نماینده محترم کانون اصفهان : درخواست صندوق برای خرید ملک صرفاً در تهران در دستورجلسه درج شده که صحیح نیست و می بایست در صورت موافقت سرمایه گذاری در تمام استانها امکانپذیر باشد.

جناب سپهری نماینده کانون کرمانشاه : پیشنهاد اینجانب بعنوان بازرس شروع سرمایه گذاری در بازار ملک بوده و قید استان تهران در پیشنهاد قبلی اینجانب به علت توجیه اقتصادی بسیار بالای تهران نسبت به سایر استانهاست و لکن سرمایه گذاری در سایر استانها در صورت توجیه بلامانع است.

آقای رضازاده نماینده کانون محترم البرز : درخصوص پیشنهاد رئیس محترم صندوق برای خرید چند واحد از مجتمع در حال ساخت مجتمع سعادت آباد پیشنهاد می شود خرید واحدهای مذکور بعنوان سرمایه گذاری تلقی شود و در صورت لزوم برای خرید واحدهای مذکور وام داده شود.

آقای کیخسروی عضو محترم هیأت مدیره صندوق : با توجه به ریسک بالای سرمایه گذاری در اقتصاد امروز ایران صندوق پس از بررسی های فراوان هیأت مدیره با کسب نظر مشاوران متخصص به این نتیجه رسیده است که سرمایه گذاری در بازار ملک دارای آتیه خوب و به نفع صندوق خواهد بود. لذا از مجمع تقاضا دارم به این موضوع عمیق تر اندیشیده شده تا انشالله هیأت مدیره بتواند به این بازار ورود پیدا کند.

آقای فخری رئیس هیأت مدیره : در مجامع قبل اعضای محترم دائماً از عدم سرمایه گذاری صندوق در بازارهای سود ده گلایه داشتند حالا که صندوق آمادگی پذیرش این ریسک را دارد اعضاء مجمع از خواسته های قبل خویش عقب نشیتی می نمایند. صندوق تمام مطالعات را انجام داده و جزئیات موضوع به دقت بررسی شده و خواهد شد و اگر اعضاء مجمع تفکر سرمایه گذاری در بازار ملک را دارند باید به صندوق اجازه کلی تا سقف رقم مدنظر هیأت مدیره را دارند.

درخصوص وام بانک ملی به وکلا متأسفانه حسب اعلام بانک حدود ٢٥٠ نفر از وام گیرندگان حتی تا ١٣ قسط، معوق اقساط دادند.

آقای باقری نماینده دولت به صندوق طرح توجیهی سرمایه گذاری را بررسی اعضاء ایمیل کند و با توجه به وضعیت بازارهای اقتصادی که در هر مقطعی ممکن است یکی از بازارها دارای رونق باشد اعطاء مجوز کلی برای خرید ملک به صندوق به صلاح نیست.

آقای طالع نماینده کانون مرکز : پیشنهاد خرید ملک با توجه به صرفه اقتصادی آن موافقم .

آقای دکتر حسین آبادی رئیس محترم مجمع با نظرات اعضا را جمع بندی و به رأی گذاشته شد.

١-آیا با اصل سرمایه گذاری صندوق در بازار ملک موافقت دارید؟ سقف مجوز تا سقف دویست میلیارد تومان و در محدوده مکان اطراف ساختمان فعلی صندوق.

اکثریت اعضا با نفس خرید ملک توسط هیأت مدیره صندوق موافقت نمودند.

آقای دکتر کامیار نماینده کانون محترم مرکز : با مبلغ دویست میلیارد تومان با توجه به اینکه درصد بالایی از سرمایه فعلی صندوق است مخالف هستم، با محدود کردن هیأت مدیره به املاک اطراف ساختمان فعلی صندوق مخالفم . با ورود به خرید زمین با توجه به مشکلات فراوان اخذ مجوز و پروانه و ساخت مخالف بوده و پیشنهاد خرید املاک آماده استفاده را دارم.

آقای محمد ناصری نماینده محترم کانون شیراز : نفع و سود در ساخت است لذا پیشنهاد بنده خرید زمین و احداث بنا است.

آقای کیانی نماینده کانون چهارمحال و بختیاری : با ورود به بازار ملک در اطراف ساختمان فعلی صندوق موافقم و صندوق نمیتواند در سرتاسر تهران اقدام به خرید نماید. سقف سرمایه گذاری باید تقلیل یابد.

آقای کریمی نماینده کانون ایلام : با سرمایه گذاری رقمی معادل ٢٠ الی ٢٥ درصد سرمایه صندوق در بازار ملک موافقم  و با خرید و ساخت زمین موافقم به املاک آماده استفاده و نحوه ساخت و استحکام بنای آنها اعتمادی نیست .

آقای حمید خدایی نماینده کانون اردبیل : با توجه به تصویب اصل خرید ملک نباید در تخصیص بودجه و آغاز عملیات خرید عجله کرد و پیشنهاد می نماید بحث خرید و ... در جلسات بعدی مطرح شود تا هیأت مدیره کانونها وقت بررسی داشته باشند.

آقای سپهری بازرس محترم صندوق : با توجه به امکان ایجاد تورم در اقتصاد اعطاء اختیارات معقول به هیأت مدیره صندوق جهت سرمایه گذاری از ریزش سرمایه نقد صندوق در اثر تورم جلوگیری خواهد نمود. و با بیست درصد نقدینگی موجود صندوق به میزان ١٥٠ میلیارد تومان جهت خرید ملک موافقم.

آقای شهبازی نماینده کانون مرکزی : علیرغم تصویب کاهش سود بانکی طبق مصوبه شورای پول و اعتبار در شهرستان کمافی السابق می شود از سیستم بانکی تا ٢١% سود دریافت نمود. پیشنهاد دویست میلیارد تومان صندوق به رأی گذاشته شود.

آقای دکتر حسین آبادی جمع بندی و پیشنهاد ذیل به رأی گذاشته شد.

آیا با خرید ملک توسط صندوق تا سقف مبلغ پنجاه میلیارد تومان موافقید با اولویت املاک اطراف ؟

با اکثریت اعضا خرید زمین در اطراف ساختمان فعلی صندوق تصویب شد.

دستور جلسه ٣ : پیشنهاد هیأت مدیره درخصوص تعیین تکلیف کارکنان صندوق در شهرستانها :

آقایان کیخسروی و فخری اعلام داشتند صندوق در شهرستانها ٢٢ نفر کارمند دارد که نیمی از آنها قراردادی و مابقی دائمی هستند، در سال بیش از ٧٠٠ میلیون تومان پرداختی به کارکنان مذکور داریم . پیشنهاد ، این است که کانونها همکاری کنند و خدمات صندوق توسط کارکنان خود کانونها باشد و این رقم برای صندوق صرفه جویی شود. و در واقع کانونها قسمتی از حقوق یک کارمند را به حساب صندوق کارسازی و عندالزوم به سهم ٤% کانونها تهاتر شود.

آقای کیانی کانون چهارمحال بختیاری : مخالف حذف کارمند صندوق در کانونها هستم .

آقای ساعد از کانون کردستان : موافق حذف نماینده صندوق در کانون هستیم و با توجه به الکترونیکی شدن عملیات فنی صندوق عملاً نیازی به کارمند وجود ندارد.

آقای عامری از کانون خراسان : با توجه به حضور ٣٢٠٠ نفر وکیل در کانون خراسان عملاً حتی یک نفر نمی تواند امور صندوق را به تنهایی انجام دهد لذا حذف کارمند صندوق نه تنها به نفع صندوق نیست بلکه به ضرر صندوق هم خواهد بود.  لذا مخالف حذف کارمند صندوق هستم .

آقای رضازاده نماینده کانون البرز : ضمن تشکر از هیأت مدیره صندوق بابت تلاش در جهت نهایت صرفه جویی در مصارف مالی صندوق با توجه به الکترونیکی شدن عملیات صندوق ، استفاده از خدمات کارمند صندوق در واحدهای دیگر کانونها ، صرفه جویی قابل توجه در هزینه صندوق در صورت حذف یا حذف نماینده صندوق در کانونها موافقم .

خانم حیدری نماینده کانون اصفهان : مخالف حذف کارمند به ویژه در کانونهایی با تعداد وکیل بالا به ویژه کانون متبوع خودم هستم.

آقای ناصری نماینده کانون شیراز : مخالف حذف نماینده (کارمند) صندوق در کانون ها هستم با توجه به اینکه در آینده تعداد وکلا در استانها بیشتر خواهد شد حتی کانونهای کوچک تر نباید با حذف کارمند صندوق موافقت نمایند. با حذف کارمند، استقلال صندوق در کانونها از بین می رود.

آقای دکتر حسین آبادی : پیشنهاد می نمایم کانونهایی که بزرگ هستند با تعداد مثلاً بالای ١٠٠٠ نفر صندوق کارمند داشته باشد و کانونهای کوچک با پرداخت پاداش به سایر کارکنان امور صندوق را انجام دهد.

نماینده کانون بوشهر : مخالف حذف کارمند صندوق هستم.

آقای پورنظمی نماینده مازندران : مخالف هستند.

آقای دکتر حسین آبادی پیشنهاد ذیل را به رأی گذاشتند:

کانونهای بالای ١٠٠٠ نفر عضو دارند صندوق کارمند داشته باشد و کانونهای با تعداد عضو کمتر کارمند حذف شود.

با توجه به مذاکرات صورت گرفته پیشنهاد جدید به رأی گذاشته شداگر با ادامه روند فعلی مبنی بر حضور کارمندان صندوق در کانونها موافقید اعلام نمائید.

با رأی اکثریت اعضاء با حضور کارمندان صندوق در کانونها به روال فعلی موافقت شد.

دستور جلسه چهارم : پیشنهاد افزایش وام مستمری بگیران از بیست میلیون ریال به چهل میلیون ریال با سقف حداکثر بیست میلیارد ریال در سال با مدت بازپرداخت ١٢ ماهه

آقای کیخسروی : با توجه به تقاضای افزایش وام از بیست میلیون ریال به چهل میلیون ریال با سقف سالانه بیست میلیارد ریال بدون بهره که اقساط آن از مستمری نامبردگان مستهلک می گردد داریم.

آقای باقری : اگر اعطاء وام بر اساس آئین نامه مدون باشد نتیجه بهتری خواهد داشت.

با توجه به پیشنهاد اعضاء پرداخت وام تا سقف پنجاه میلیون ریال با بازپرداخت ١٨ ماه به رأی گذاشته شد که با رأی اکثریت اعضاء حاضر به تصویب رسید. ضمناً آئین نامه نحوه پرداخت وام توسط هیأت مدیره مصوب می شود.

دستور ٥ : تقدیر و تشکر از نمایندگان دولت و هیأت مدیره سابق صندوق:

هیأت مدیره صندوق پیشنهاد تقدیر از هیأت مدیره سابق صندوق و نمایندگان دولت را پیشنهاد داد که با اهدا هدایایی از جناب آقای باقری نماینده دولت در مجمع و همچنین اعضاء محترم هیأت مدیره سابق صندوق تقدیر به عمل آمد

دستور ٦ : پیشنهاد وام ضروری برای کارکنان صندوق ، جمعاً به مبلغ سه میلیارد ریال.....  آئین نامه وام کارکنان کانون مرکز با اصلاحات متناسب با ساختار اداری صندوق ، وام پرداخت شود.

وام ها قرض الحسنه بوده و برای هر نفر حداکثر ٥ میلیون تومان وام قابل پرداخت است

پیشنهاد به رأی گذاشته شد که با رأی اکثریت اعضای مجمع به تصویب رسید.

دستور ٧ : طرح و بررسی سایر پیشنهادات مطروحه در جلسه:

الف ) پرونده متوفی آقای محمود محسنی مفرد از وکلای کانون اصفهان، با توجه به یک سال وقفه در پرداخت حق بیمه به صندوق آیا با پرداخت مستمری به وراث نامبرده موافقید؟

با رأی اکثریت اعضا پرداخت مستمری به خانواده ایشان به تصویب رسید.

ب) آقای کریمی کانون استان مرکزی:

١ ـ با تشکر از هیأت مدیره صندوق بابت پیگیری خرید ساختمان فعلی کانون اراک

٢ ـ پیشنهاد سپرده گذاری وجوه نقد صندوق در بانکهایی که سود بالای بیست درصد می دهند.

٣ ـ بانک ملی در پرداخت وام به وکلای کانونهای استان کوتاهی می نماید.

ج) آقای ساعد از کانون کردستان :

با مذاکره با بانک ملی پرداخت وام به وکلا تسهیل و سود کمتری از وکلا دریافت شود.

د) آقای باقری نماینده دولت :

موضوعات مجمع بدواً در هیأت مدیره صندوق تصویب و به کانونها ایمیل شود و سپس در مجمع طرح شود.آئین نامه مالی و معاملاتی با تعیین حدود اختیارات هیأت مدیره و مجمع به روز رسانی شود.

موضوعات خاص در کارگروه های تخصصی بررسی و سپس در مجمع طرح شود و آقای اصغری کانون گیلان : همکاران که به علت بیماری خاص یا مسافرت پروانه خود را تودیع می نمایند بتوانند بعد از  رفع تودیع حق بیمه زمان تودیع را پرداخت در سابقه بیمه ای آنان لحاظ شود.

بانک ملی وام وکلای استانها را با بازپرداخت ٣ ساله انجام می دهد در صورتی که توافقنامه صندوق با بانک ٥ ساله است.

هـ ) آقای کیانی کانون چهارمحال بختیاری : تقدیر از اعضاء هیأت مدیره جدید

ز ) آقای طالع نماینده کانون مرکز : با توجه به کاهش بهره توسط مصوبه شورای پول و اعتبار به ١٥ درصد با بانک مکاتبه شود تا بهره وام ها را به ١٥ درصد تقلیل داده و مدت بازپرداخت و هم به ٧ سال افزایش یابد و همچنین مبلغ وام های ٥٠  و ٢٠٠ میلیونی به ١٠٠ و ٣٠٠ میلیونی افزایش یابد.

ی ) آقای عزیزی کانون خوزستان : پیشنهاداتی توسط اینجانب به صورت مکتوب به صندوق ارسال شده تا به کانونها ارسال شود امیدوارم راهکارهای مؤثری درخصوص بیمه تکمیلی وکلا اتخاذ شود که حق بیمه در قالب فیش حق بیمه صندوق اخذ شود .

ف ) آقای دکتر کامیار نماینده کانون مرکز : تبصره ماده ١٧ آئین نامه اجرائی می گویند صندوق حمایت تا ٤٠٠ میلیارد ریال را در قالب وام در اختیار وکلا قرار دهد و احاله پرداخت وام به بانکها توسط صندوق برخلاف ماده مذکور است.

) آقای رضا زاده نماینده کانون البرز : با توجه به مشکلات ناشی از عدم بازپرداخت وام پیشنهاد می شود روش فعلی ابقاء و شرایط پرداخت تسهیل شود.

در خاتمه آقای کیخسروی عضو هیأت مدیره صندوق ، با استناد به ماده ١٧ آئین نامه که مقرر می دارد پرداخت وام بر اساس شرایط مورد عمل بانکها صورت گیرد عنوان داشت در حال حاضر صندوق طی تفاهم نامه با بانک ملی وام ها طبق شرایط ماده ١٧ پرداخت می شود و از طرفی صندوق نمی تواند راساً وام پرداخت نماید چرا که امکان و قدرت وصول مطالبات را نخواهد داشت.لکن پیشنهاد می شود موضوع در جلسه بعدی مجمع در دستور کار قرار گیرد.

پیشنهاد کانون کردستان مبنی بر کمک به زلزله زدگان استانهای غربی

آقای حبیب نژاد تذکر دادند وجوه صندوق متعلق به آینده تمام وکلا و مستمری بگیران است مجمع نمی تواند با برداشت مبلغ بابت هر عنوانی آتیه صندوق را به خطر بیاندازد .

با توجه به رأی موافق ١٣ نفر و تشکیل جلسه با ٢٧ نفر صاحب حق رأی پیشنهاد کمک از محل سرمایه صندوق به تصویب رسید و با توجه به اکثریت رأی حاضرین در جلسه با پرداخت یکصد میلیون تومان توسط صندوق حمایت برای کمک به مناطق زلزله زده موافقت و به تصویب رسید.

جلسه در ساعت ١٤:٣٠ به پایان رسید. 

صـورت حـاضـریـن در مجـمـع عمومی صـنـدوق حمـایـت وکـلا و کـارگشـایـان دادگـستـری مـورخ ١٣٩٦/٠٨/٢٥

 

  • آقای دکتر امیرحسین آبادی ، ریاست کانون وکلای دادگستری مرکز و رییس جلسه مجمع عمومی
  • آقای یوسف باقری ، نماینده هیأت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه
  • آقای حسین طالع ، نماینده کانون مرکز
  • آقای محمدرضا کامیار ، نماینده کانون مرکز
  • آقای امید رهنمای صدیق آذر نماینده کانون آذربایجان شرقی
  • آقای محمد ناصری نماینده کانون فارس
  • آقای کیومرث سپهری نماینده کانون کرمانشاه
  • خانم منیژه حیدری نماینده کانون اصفهان
  • آقای احد غلامی رضایی نماینده کانون آذربایجان غربی
  • آقای رجبعلی پورنظمی نماینده کانون مازندران
  • آقای مهدی عامری نماینده کانون خراسان
  • آقای ناصر اصغری نماینده کانون گیلان
  • آقای سیدمسعود حسینی نماینده کانون قزوین
  • آقای حمید عزیزی نماینده کانون خوزستان
  • آقای صادق ساعد نماینده کانون کردستان
  • آقای علی اصغر منصوریان نماینده کانون گلستان
  • آقای حمید خدایی نماینده کانون اردبیل
  • آقای عبدالوهاب شهبازی نماینده کانون مرکزی ( اراک )
  • آقای غلامحسین داوردان نماینده کانون بوشهر
  • آقای محمود برجی نماینده کانون زنجان
  • آقای سیدعلی سیدنا نماینده کانون کرمان
  • آقای جعفر رضازاده نماینده کانون البرز
  • آقای ابراهیم کیانی نماینده کانون چهارمحال و بختیاری
  • آقای سیدابوالفضل شهاب رضوی نماینده کانون یزد
  • آقای محمد کریمی نماینده کانون ایلام

نمایندگان وزارت دادگستری -  وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و کانون های همدان ، قم و لرستان در این جلسه غایب بودند.